Нові коментарі
3 липня 2024 02:48
Щиро вам дякую за увагу до моєї казки з книги казок ''Богданія''. На кожному з двох сайтів, з якого ви могли передрукувати цю казку, у змісті
З Божою правдою - Народні
Українські Книги Онлайн » Шкільні підручники » Віють вітри, віють буйні - Маруся Чурай

Віють вітри, віють буйні - Маруся Чурай

Віють вітри, віють буйні - Маруся Чурай - Безкоштовні електронні книги на українській мові: читай онлайн та скачуй
Сторінок:1
Додано:11-11-2023, 10:14
0 0
Голосів: 0
Аннотація до бестселера - Віють вітри, віють буйні - Маруся Чурай
Всі твори автора ⟹ Маруся Чурай

Пісня «Віють вітри, віють буйні» передає почуття самотньої дівчини, яка порівнює себе з билинкою в полі, що росте на піску — без роси й на сонці. Дівчина страждає від розлуки з коханим «милим-чорнобривим». Для неї існування без коханого — це «люте горе».

Читаємо онлайн Віють вітри, віють буйні - Маруся Чурай
Маруся Чурай Маруся Чурай Віють вітри, віють буйні, Аж дерева гнуться, Ой як болить моє серце, А сльзи не ллються. Трачу літа в лютім горі І кінця не бачу. Тільки тоді і полегша, Як нишком поплачу. Не поправлять сльози щастя, Серцю легше буде, Хто щасливим був часочок, По смерті не забуде… Єсть же люди, що і моїй Завидують долі, Чи щаслива та билинка, Що росте на полі? Що на полі, що на пісках, Без роси, на сонці? Тяжко жити без милого І в своїй сторонці! Де ти, милий, чорнобривий? Де ти? Озовися! Як я, бідна, тут горюю, Прийди подивися. Полетіла б я до тебе, Та крилець не маю, Щоб побачив, як без тебе З горя висихаю. До кого я пригорнуся, І хто пригoлубить, Коли тепер того нема, Який мене любить?
Відгуки про книгу Віють вітри, віють буйні - Маруся Чурай (0)
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail: