Нові коментарі
3 липня 2024 02:48
Щиро вам дякую за увагу до моєї казки з книги казок ''Богданія''. На кожному з двох сайтів, з якого ви могли передрукувати цю казку, у змісті
З Божою правдою - Народні
Українські Книги Онлайн » Дитячі книги » Корова, кінь і пес - Народні

Корова, кінь і пес - Народні

Корова, кінь і пес - Народні - Безкоштовні електронні книги на українській мові: читай онлайн та скачуй
Автор: Народні
Сторінок:1
Додано:23-11-2023, 10:14
0 0
Голосів: 0
Аннотація до бестселера - Корова, кінь і пес - Народні
Всі твори автора ⟹ Народні
"Корова, кінь і пес" – надзвичайна книга, яка веде читача в захоплюючий світ народних оповідань, де веселі історії про звірів набувають нового життя.
 
Це твір, який розкриває перед нами багатство української народної культури через прозу, у якій герої – корова, кінь і пес – стають справжніми персональностями, що вражають своєю мудрістю та гумором.
 
Книга пропонує читачеві не лише насолодження від гостросюжетних пригод, але й можливість зануритися у глибокі моралі та філософію, які стоять за кожним народним оповіданням. "Корова, кінь і пес" – це шлях до збереження і передачі традицій, втілення мудрості поколінь через захопливий світ народних казок.
Читаємо онлайн Корова, кінь і пес - Народні

Корова, кінь і пес повадилися между собою, кого із них ґазда більше любить. «Конечно, мене,— говорить кінь,— я йому плуг і борону тягаю, дрова із лісу вожу, сам він на мні в город ходить; пропав би він без мене».— «Ніт, ґазда любить більше мене,— говорить корова,— я все його сімейство молоком кормлю».— «Ніт, ґазда мене ліпше любить,— ворчить пес,— я його хижу і маєток стережу».

Вислухав ґазда сей спор і говорить: «Перестаньте вадитися, всі ви мні нужні, і каждий із вас добрий на своєму місці. Но да сам себе ніхто не хвалить!»

Відгуки про книгу Корова, кінь і пес - Народні (0)
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail: